Бійці “Російського добровольчого корпусу” відзвітували про вдалу вилазку на Брянщину (ФОТО)


10:0605.09.2023

Російський Telegram-канал Baza оголосив 4 вересня, що поблизу прикордонного з Україною села Подивоття Брянської області стався бій російських силовиків нібито з “українськими диверсантами”.

“Українські диверсанти (за різними оцінками, їх було від 15 до 30 осіб) намагалися прорватися в районі селища Подивоття сьогодні вранці. Приблизно о 6.00 його околиці почали обстрілювати 120-мм мінами, і ударів не припиняли приблизно до 8.30. Уже після мінометних ударів у бій вступила і сама українська ДРГ. Проте російським військовим вдалося відбити їхню спробу прориву”.

За даними Baza, у перестрілці загинув 28-річний російський прикордонник (прикордонна служба входить у структуру ФСБ), “є кілька поранених і серед військових”, а “диверсанти”, як стверджує автор повідомлення, нібито “відступили із втратами”.

Бійці “Російського добровольчого корпусу” (РДК), які воюють проти російських окупантів, заявили в Telegram, що насправді у Брянську область заходили вони, а не міфічні “українські диверсанти”.

Бійці "Російського добровольчого корпусу" відзвітували про вдалу вилазку на Брянщину (ФОТО) 1
Бійці "Російського добровольчого корпусу" відзвітували про вдалу вилазку на Брянщину (ФОТО) 5

“Поздравляем ФСБ РФ с очередным «выдавливанием»!
«Успешное отбитие атаки украинских ДРГ» не было бы таким успешым, если бы, как минимум, двое сотрудников ведомства не расстались с жизнью. Возможно, им стоило работать в отделе по борьбе с репостами(в ФСБ такой точно есть).

Бійці "Російського добровольчого корпусу" відзвітували про вдалу вилазку на Брянщину (ФОТО) 3
Бійці "Російського добровольчого корпусу" відзвітували про вдалу вилазку на Брянщину (ФОТО) 6

К слову, вы снова перепутали: ваших мальчиков/конторских мужиков разложили не «укроДРГ», а бойцы Русского Добровольческого Корпуса!”, – повідомили в РБК.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube