На узбережжі Болгарії знайшли вже третій труп корови: версія, що то корови з Херсонщини, є, але не домінуюча


08:0219.06.2023

До узбережжя Болгарії прибило вже третю тушу корови. Після того, як 6 червня стало відомо, що в бухті пляжу “Корал” в муніципалітеті Царево спливла мертва тварина, через кілька днів те ж саме сталося біля скель в селищі Червенка в Чорноморці. 15 червня труп третьої корови знайшли на пляжі міста Чорноморець.

Про це повідомляє nova.bg, передає Інше ТВ.

Неясно, чи загинули тварини в результаті катастрофи в Новій Каховці в Україні, але Регіональне управління Болгарського агентства з охорони здоров’я тварин уточнило, що всі загиблі корови не мають вушних бирок, як і худоба, вирощена в ЄС.

“Я не можу сказати, звідки вони взялися. Я вперше чую таку версію про Україну. Думаю, найлогічніше, що вони були на кораблі в морі”, – пояснив мер міста Чорноморець Розен Деспотов.

Наразі паніки чи напруження серед мешканців та відпочивальників немає. Морська адміністрація підкреслює, що наразі немає жодної інформації щодо будь-якої аварії судна, яке перевозило живих тварин.

“Ми проведемо дезінфекцію пляжу і сподіваємося, що це буде остання тварина, яка викинеться на наші береги”, – пояснила Зорніца Дімітрова з відділу екології муніципалітету Созополя.

Як повідомляло Інше ТВ, Залишки чийогось життя. На берег Одещини викидає дахи, меблі, машини…(ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube