Вночі відбулася наймасованіша атака шахедів на Київ – збито понад 40, є жертви


07:3328.05.2023

У ніч проти 28 травня під час масованої атаки РФ на столицю, у Києві та області силами протиповітряної оборони було збито понад 40 безпілотників.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація у telegram

У КМВА наголосили, що нинішня повітряна атака на столицю була 14-ю з початку травня. Попередньо, це був наймасованіший з початку повномасштабного вторгнення РФ удар баражуючими боєприпасами Shahed по Києву. Напад здійснювався в кілька хвиль, а повітряна тривога тривала понад 5 годин. 

“За попередніми даними, силами та засобами ППО в повітряному просторі Києва було знищено понад 40 безпілотників рашистів. За інформацією, яка уточнюється, внаслідок падіння уламків є жертви та руйнування в різних районах Києва”, – повідомили у КМВА.  Там уточнили, що у Голосіївському районі через збиття дронів уламки влучили у семиповерхову нежитлову будівлю, одна людина загинула, одну – госпіталізували. Виникло займання даху одного з ТРЦ, виникла пожежа на території одного з будівництв, також було загоряння на території підприємства, спалахнули склади готової продукції, руйнування на площі 1 тис. м кв., є один постраждалий. 

В Печерському районі загорівся дах будинку. В Дарницькому районі в одному з магазинів вибиті шибки та пошкоджені двері. 



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube