Літня кухня в Миколаєві, гараж в Арбузинці та суха трава: що за добу гасили рятувальники (ФОТО)


11:4115.05.2023

14 травня та в ніч на 15-те підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано три пожежі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 17:59 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що у м. Миколаїв по вул. 11 Лінія загорілась літня кухня. На місце направлено відділення 4 державної пожежно-рятувальної частини та чергову зміну оперативно-координаційного центру. По прибуттю встановлено, що горить дах будівлі. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалось не допустити перекидання вогню на поруч розташовану господарчу споруду. О 18:46 пожежу ліквідовано на площі 20 кв. м, причина її виникнення наразі встановлюється.

Вночі 15 травня, о 03:41, рятувальників сповістили про займання гаража по вул. Степова смт Арбузинка Первомайського району. На місце виїхав черговий караул 6 ДПРЧ. Силами вогнеборців вбережено від вогню поруч розташовані житловий будинок та господарчу споруду. О 04:21 пожежу ліквідовано на площі 25 кв. м, попередня причина її виникнення – коротке замикання електропроводки.

Також минулої доби рятувальники 13 ДПРЧ гасили пожежу сухої трави на відкритій території за межами с. Філімонівка Врадіївської ТГ Первомайського району. Вогонь приборкали на площі 200 кв. м.

Загалом від ДСНС залучались 5 спецавтомобілів та 18 вогнеборців.

Як повідомляло Інше ТВ, Гараж та суха трава: що 13 травня гасили рятувальники Миколаївщини після «прильотів» російських снарядів (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube