На Миколаївщині минулої доби вогнеборці ліквідували три пожежі, зокрема одну, яка виникла через російські обстріли (ФОТО)


09:3817.04.2023

16 квітня та в ніч на 17 підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області тричі залучались для ліквідації пожеж.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 10:19 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що після нічного обстрілу Снігурівської територіальної громади Баштанського району в результаті влучення боєприпасів та уламків від них в с. Василівка загорілась не експлуатована будівля школи. На місце направлено відділення 24 державної пожежно-рятувальної частини. Силами вогнеборців пожежу ліквідовано о 10:53 на площі 5 кв. м.

О 15:59 рятувальників сповістили про те, що по вул. Виноградній с. Бузьке Сухоєланецької територіальної громади Миколаївського району загорівся житловий будинок. На місце направлено відділення 21 ДПРЧ та вогнеборців місцевої пожежної охорони “Бузьке”. Спільними зусиллями пожежу ліквідовано о 16:57 на площі 25 кв. м, причина наразі встановлюється.

Вночі 17 квітня, о 00:36, до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про займання сміття та дверей тамбура на 5 поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. На місце виїхали вогнеборці 22 ДПРЧ. О 00:51 пожежу ліквідовано на площі 2 кв. м, попередня причина виникнення — необережне поводження з вогнем.

Загалом від ДСНС залучались 5 одиниць спецтехніки та майже 20 рятувальників.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині в ДТП постраждав 24-річний водій — його деблокували рятувальники (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube