В США стався потужний вибух на шоколадній фабриці – 2 людей загинули, 9 пропали безвісти (ВІДЕО)


07:0025.03.2023

Вибух на шоколадній фабриці в Пенсильванії у п’ятницю забрав життя двох людей, дев’ятеро вважаються зниклими безвісти, повідомила влада.

Ще кілька людей отримали поранення в результаті вибуху на фабриці R.M. Palmer Co., повідомив начальник поліції округу Вест Редінг Уейн Холбен, який не підтвердив точну кількість постраждалих.

Про це повідомляє ABC News.

Вибух, що стався перед 17:00, підняв у повітря шлейф чорного диму, зруйнувавши одну будівлю і пошкодивши сусідню будівлю, в якій знаходилися квартири.

“Місце вибуху досить вирівняне”, – сказала мер району Західний Редінг Саманта Кааг про місце вибуху. “Будівля попереду, з церквою і квартирами, вибух був настільки сильним, що зрушив її на чотири фути вперед”.

Причина вибуху в населеному пункті, розташованому приблизно в 60 милях (96 кілометрах) на північний захід від Філадельфії, з’ясовується, повідомив Холден журналістам.

Вісім людей були доставлені до лікарні Редінга в п’ятницю ввечері, повідомила прес-секретар Tower Health Джессіка Безлер.

Двоє людей поступили в задовільному стані, п’ятеро проходять лікування і будуть виписані, повідомила вона в електронному листі. Одного пацієнта перевели до іншого закладу, але Безлер не надала жодних подробиць.

Кааг сказав, що людей попросили відійти приблизно на квартал в кожну сторону від місця вибуху, але ніякої евакуації не було.

Дін Мюррей, керівник району Західний Редінг, сказав, що деякі мешканці були відселені з пошкодженого будинку.

Кагг сказав, що влада району не мала безпосереднього контакту з представниками компанії R.M. Palmer, яку Мюррей назвав “основним підприємством району”.

На сайті компанії зазначено, що вона виробляє “шоколадні новинки” з 1948 року, і зараз у її штаб-квартирі у Вест-Редінгу працює 850 співробітників.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube