В «ПАЕК» підтвердили: вчора на Миколаївщині підірвався трактор – водій та власник компанії Юрій Кормишкін постраждали, але живі


14:3620.03.2023

Як повідомляло Інше ТВ, миколаївські ЗМІ вчора повідомили, що депутат Миколаївської обласної ради Юрій Кормишкін підірвався на тракторi.

Однак потім розгорілися суперечки, чи був такий інцидент, чи дійно постраждав власник компанії «ПАЕК», депутат Миколаївської облради Юрій Кормишкін.

Сьогодні, 20 березня, на офіційному сайті компанії «ПАЕК» підтвердили, що підрив трактору був, що постраждали водій і власник компанії, і що обидва постраждалих – живі.

«ТОВ «СП «ПАЕК» повідомляє, що, дійсно, вчора, 19 березня, в селі Новопетрівка Баштанського району під час обробки землі під посів ярих культур на міні підірвалась сільськогосподарська техніка. На момент вибуху на полі був присутній і власник компанії Юрій Кормишкін. Водій трактору, слава Богу, живий. Кормишкін знаходиться в лікарні  для отримання необхідної медичної допомоги», – зокрема, йдеться в повідомленні.

В компанії підкреслили, що з грудня ТОВ «СП «ПАЕК» за допомогою держави займається розмінуванням полів.

«Земельний банк компанії складає 54 тисячі га. Під окупацією було 29 тисяч га, які окупанти замінували густіше, аніж сіється пшениця. З грудня по сьогоднішній день уже вдалося розмінувати 13 тисяч га. Аграріям країни, особливо тим, чиї поля було заміновано, ще довго доведеться піддаватись ризику під час роботи в полі. Ціна продовольчої безпеки країни має дуже високу ціну», – зауважили в «ПАЕК».  



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube