За минулу добу на Миколаївщині загасили 5 пожеж, а зранку після обстрілу Очакова – ще дві (ФОТО)


13:3218.02.2023

За чергову добу в Миколаївській області виникло три пожежі в житловому секторі та дві в екосистемі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, 17 лютого о 13:52 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Гагаріна с. Новобогданівка Радсадівської ТГ Миколаївського району. Черговим караулом 19-ї ДПРЧ пожежу ліквідовано о 16:44 на площі 40 кв. м. Постраждалих та травмованих немає. Через щільне задимлення вогнеборці працювали ланкою газодимозахисту. Для підвозу води залучався трактор МТЗ з бочкою від ДПК ПАТ “Радсад”. Також на місці працювали співробітники поліції та бригада АТ “Миколаївгаз”.

Ще один випадок займання зафіксовано о 18:24 по вул. Маріупольській м. Миколаєва. Тут горіло у підвальному приміщенні двоповерхового житлового будинку на площі 2 кв. м. Під час розвідки рятувальники в задимленому середовищі виявили чоловіка та вивели його на свіже повітря, в подальшому від госпіталізації він відмовився. Двома відділеннями 2-ї ДПРЧ у складі двох ланок ГДЗС горіння ліквідували о 18:45. Також на місці працювали медики та поліція.

Про пожежу літньої кухні по вул. Ламбертівській мкр Варварівка м. Миколаєва до Служби порятунку сповістили 18 лютого о 02:05. До місця виклику направлено чергові караули 19 та 2 ДПРЧ. І вже о 03:40 пожежу площею 20 кв. м ліквідували. Оперативними та професійними діями вогнеборців врятовано від знищення житловий будинок.

Причини виникнення пожеж у всіх трьох випадках встановлюються.

Також в області виникло дві пожежі в екосистемах. Горіли очерет, суха трава та сміття у Первомайському (Врадіївська ТГ) та Вознесенському (Прибужанська ТГ) районах області на загальній площі понад 4 га. Рятувальниками 13, 12 ДПРЧ, а також вогнеборцями МПО «Мартинівське» забезпечено оперативне реагування та гасіння в обох випадках. Для підвозу води також залучали трактор з бочкою від ФГ “Аннушка”.

Як повідомляло Інше ТВ, зранку рашисти знову обстріляли Очаківщину із РСЗВ – попали в будинок, була пожежа, а головний поліцейський Миколаївщини показав наслідки ранкового обстрілу Очакова росіянами (ФОТО, ВІДЕО).

Рятувальники уточнили, що внаслідок обстрілу було 2 пожежі – горіли господарча будівля та літня альтанка на площах 50 та 5 кв. м відповідно. Черговим караулом 22 ДПРЧ у складі двох відділень пожежі ліквідовано в найкоротші терміни. За попередньою інформацією, постраждалих немає.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube