Неповнолітню втікачку з Арбузинки знайшли в Чернівцях (ФОТО)


10:2021.01.2023

Менше доби знадобилось правоохоронцям, щоб встановити місцезнаходження неповнолітньої втікачки з Арбузинки. Нині з дівчиною все гаразд, протиправних дій відносної неї не скоєно.

19 січня, близько опівдня, до відділення поліції № 1 Первомайського районного відділу звернулась мешканка смт Арбузинки з повідомленням про зникнення її неповнолітньої доньки. На пошуки неповнолітньої був задіяний особовий склад відділення поліції № 1, ювенальні інспектори райвідділу, оперативники управління карного розшуку та поліцейський офіцер Олександрівської громади Вознесенщини.

Правоохоронці доклали максимум зусиль, щоб встановити місце знаходження дівчини. Завдяки злагодженим спільним діям миколаївських та чернівецьких оперативників поліції, неповнолітню знайшли в обласному центрі південно-західної України.

Неповнолітню втікачку з Арбузинки знайшли в Чернівцях (ФОТО) 1
Неповнолітню втікачку з Арбузинки знайшли в Чернівцях (ФОТО) 3

Як з’ясувалося, юна мандрівниця подалася до іншої області разом із знайомими за компанію. Наразі неповнолітню повернули додому. З нею та її матір’ю працівники поліції провели профілактичну роботу. Дівчині розповіли про небезпеку, яка могли статися з нею під час мандрівки, та негативні наслідки такої поведінки. Матір поліцейські закликали будувати з донькою довірливі стосунки, аби подібна ситуація не повторилася.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube