Хтось підпалив очерет, горіла машина. На Миколаївщині за добу гасили 3 пожежі (ФОТО)


09:0921.01.2023

За добу 20-21 січня пожежно-рятувальними підрозділами Миколаївщини здійснено три виїзди на гасіння пожеж різного типу.
Ввечері 20 січня, о 18:40, на пункт зв’язку 21 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області сповістили про пожежу сухої трави та очерету на відкритій території с. Новопетрівське Новоодеської ТГ Миколаївського району.
За допомогою подачі водяного пожежного ствола та підручних засобів черговим караулом пожежу ліквідовано о 20:12 на площі 7 000 кв. м. Причиною займання слугував підпал.
Ще один вогневий випадок зафіксовано 21 січня о 00:40. До Служби порятунку надійшло повідомлення про горіння господарчої споруди по вул. Шкільній с. Іванівка Нечаянської ТГ Миколаївського району. Рятувальники 19 ДПРЧ оперативно, о 01:43, ліквідували пожежу площею 20 кв. м, врятувавши від вогню поряд розташований житловий будинок. Причина встановлюється.

Хтось підпалив очерет, горіла машина. На Миколаївщині за добу гасили 3 пожежі (ФОТО) 1
Хтось підпалив очерет, горіла машина. На Миколаївщині за добу гасили 3 пожежі (ФОТО) 7
Хтось підпалив очерет, горіла машина. На Миколаївщині за добу гасили 3 пожежі (ФОТО) 3
Хтось підпалив очерет, горіла машина. На Миколаївщині за добу гасили 3 пожежі (ФОТО) 8
Хтось підпалив очерет, горіла машина. На Миколаївщині за добу гасили 3 пожежі (ФОТО) 5
Хтось підпалив очерет, горіла машина. На Миколаївщині за добу гасили 3 пожежі (ФОТО) 9

О 05:24 вогнеборці 4 ДПРЧ залучались до гасіння автомобіля BMW, припаркованого в житловому секторі по вул. 11 Повздовжній м. Миколаєва. Оперативними діями чергового караулу горіння площею 3 кв. м ліквідовано 05:51. Причина займання наразі встановлюється.
Також в Миколаєві зафіксовано випадок травмування громадянина 1959 р.н., внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газових приладів. З діагнозом “опіки голови, шиї та верхніх кінцівок” госпіталізований до Міської лікарні №3. На місце події підрозділи ДСНС не залучались.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube