Дві пожежі в житлі і одна автомобілю – що гасили за добу рятувальники Миколаївщини


09:2720.01.2023

19 січня та в ніч на 20 підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано три пожежі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, вранці 19 січня, о 06:16, на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні на території приватного домоволодіння по вул. Центральна с. Яструбинове Прибужанівської територіальної громади Вознесенського району. На місце направлено відділення 12 державної пожежно-рятувальної частини та вогнеборців місцевої пожежної охорони “Мартинівка”. Спільними зусиллями пожежу ліквідовано о 07:40 на площі 30 кв. м.

Вже ввечері, о 20:44, рятувальників сповістили про те, що в металевому гаражі по вул. Грушевського с. Коралове Мішково-Погорілівської ОТГ Миколаївського району загорівся автомобіль Mitsubishi Colt. На місце направлено відділення 1 ДПРЧ. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалось не допустити перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. О 21:30 пожежу ліквідовано на площі 30 кв. м.

Вночі 20 січня, о 02:07, до Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вул. Шевченка с. Висунськ Березнегуватської ТГ Баштанського району. Силами чергового караулу 9 ДПРЧ пожежу ліквідовано о 04:30 на площі 40 кв. м. Від вогню вбережено поруч розташовані господарчу споруду та літню кухню.

В усіх трьох випадках причини займань встановлюються. Загалом від ДСНС залучались 3 одиниці спецтехніки та 10 вогнеборців.  

Як повідомляло Інше ТВ, За позаминулу добу на Миколаївщині ліквідували 5 пожеж, є загиблий



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube