ОНОВЛЕНО. В Бердянську на аеродромі вибухи і пожежа (ФОТО, ВІДЕО)


19:4813.01.2023

В окупованому Бердянську в районі аеродрому пролунали три потужні вибухи. На місці палає пожежа. На аеродромі базуються російські військові.

ОНОВЛЕНО. В Бердянську на аеродромі вибухи і пожежа (ФОТО, ВІДЕО) 1
ОНОВЛЕНО. В Бердянську на аеродромі вибухи і пожежа (ФОТО, ВІДЕО) 3

Місцеві пабліки пишуть, що три вибухи поспіль чуло все місто, особливо його Нагірна частина. Повідомляють про густий дим у районі Військового містечка або аеропорту, який пробиває навіть через суцільну темряву.

“Поїхали пожежні! Палає дуже сильно!”, – пишуть місцеві мешканці. Інші жителі повідомляють, що палає ще й чиясь автівка.

ОНОВЛЕНО. У тимчасово окупованому Бердянську підірвали автомобіль так званого глави окупаційної адміністрації району Олексія Кичигіна

Про це повідомили російські пропагандистські ЗМІ, а також представники окупаційної влади.

“13.01.2023 року о 19:30 українськими спецслужбами здійснено терористичний акт шляхом підриву у м. Бердянську замінованого автомобіля голови військово-цивільної адміністрації Бердянського району Кічигіна Олексія Миколайовича”, – написали окупанти.

За інформацією російських ЗМІ, сила вибуху становила до 1 кг вибухової речовини. Кічигін начебто не постраждав, оскільки вчасно помітив підозрілий предмет на днищі службового авто.

Як додають у телеграм-каналі Бердянськ Сьогодні, Кічигін зрадив Батьківщину ще у 2014 році. А після захоплення міста окупантами 2022-го повернувся та почав боротися за владу. Після підриву автомобіля попереднього гауляйтера, Артема Бардіна, фактично він керував містом.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube