За добу рятувальники Миколаївщини загасили пожежі двох вантажівок, госпбудівлі і сушарні з соняшником (ФОТО)


13:0307.01.2023

Протягом доби рятувальники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області залучались до гасіння 4 пожеж.

Причини всіх пожеж встановлюються.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

6 січня о 17:46 на спецлінію 101 сповістили по пожежу вантажного автомобіля DAF з напівпричіпом SCHMITZ навантаженим мішками з добривом. Гумові скати автомобіля загорілись на автодорозі Н-14 “Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв” поблизу с. Пересадівка Миколаївського району. На виклик прибули вогнеборці 16 державної пожежно-рятувальної частини та о 19:01 ліквідували пожежу на площі 20 кв. м.

Вже 7 січня на автодорозі Н-11 “Дніпро-Кривий Ріг-Миколаїв” неподалік м. Новий Буг Баштанського району спалахнула гума на задніх колесах причепа із цистерною олії вантажного автомобіля MAN. Про це на пункт 20 ДПРЧ сповістили о 00:29. Відділення підрозділу загасили пожежу о 01:01 на площі 5 кв. м.

О 00:31 Службу порятунку повідомили про те, що горить господарча будівля на вул. Болгарській м. Вознесенськ. Черговий караул 12 ДПРЧ пожежу загасив о 01:20 на площі 18 кв. М, запобігши розповсюдження вогню на розташовані неподалік житловий будинок та ще одну господарчу будівлю.

О 03:05 сповістили про те, що горить сушарня з соняшниковим насінням на території фермерського господарства на вул. Володимира Мельникова м. Новий Буг Баштанського району. О 04:55 пожежу загасили відділення 20 ДПРЧ на площі 50 кв.м.

Загалом до гасіння залучалось 7 одиниць техніки ДСНС та 35 вогнеборців.

Також працювали екіпажі поліції.

Як повідомляло Інше ТВ, За позаминулу добу на Миколаївщині рятувальники загасили 3 пожежі



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube