В Брянській області кажуть, що нібито безпілотник підірвав енергетичний об’єкт


07:3302.01.2023

До Росії знову підвезли свіжу “бавовну”. Цього разу вибухи пролунали у Брянській області. Відомо про влучання по енергетичному об’єкту ворога.

Про це розповідає 24 Канал з посиланням на росЗМІ.

Сталася ця “бавовна” неподалік Климового, що у Брянській області.

Місцева влада уже почала звинувачувати у вибухах українські безпілотники, які буцімто атакували Брянську область. На цьому наголосив губернатор Алєксандр Богомаз. За його словами, внаслідок атаки руйнувань зазнав об’єкт енергетичного забезпечення.

Пряма мова: “Сьогодні зранку українським БпЛА атакували Климовський район. Постраждалих немає. На місці працюють усі оперативні служби”.

За словами Богомаза, пошкоджень зазнав об’єкт енергозабезпечення. Внаслідок цього у населеному пункті мешканці залишилися без світла.

В Брянській області кажуть, що нібито безпілотник підірвав енергетичний об'єкт 1
В Брянській області кажуть, що нібито безпілотник підірвав енергетичний об'єкт 5
В Брянській області кажуть, що нібито безпілотник підірвав енергетичний об'єкт 3
В Брянській області кажуть, що нібито безпілотник підірвав енергетичний об'єкт 6

Станом на 06:20 пожежу на енергетичному об’єкті ще не ліквідували. Люди продовжують набирати воду через відсутність електроенергії. За словами місцевих мешканців, вибух пролунав близько 05:00.

Нагадуємо, що українська сторона не підтверджує і не спростовує регулярну “бавовну” в Росії. Водночас високопосадовці на регулярній основі попереджають, що її ставатиме все більше. Особливо на це впливає поведінка вищого керівництва країни-агресорки.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube