Посилку з вибухівкою в Іспанії отримало й посольство США


18:2001.12.2022

В Іспанії чергову посилку з вибухівкою отримало посольство США, повідомляє медіакомпанія Cope. Міністерка оборони Іспанії Маргарита Роблес на спільному брифінгу у Києві з українським колегою Олексієм Резніковим заявила, що це не вплине на підтримку Іспанією України.

Глава іспанського оборонного відомства заявила, що на цей час відомо про п’ять відповідних посилок, і поліція розслідує ці інциденти.

“Але я хочу сказати, що жодна з подібних дій не змінить чіткого рішення Іспанії продовжувати підтримувати Україну у захисті її територіальної цілісності та суверенітету, тому що ми маємо чітке розуміння, що Україна зараз бореться за справедливість”, – сказала Роблес.

За даними іспанських ЗМІ, у посольстві США виявлено шостий пакет із вибухівкою. Джерела журналістів в уряді повідомляють, що територію вже оточено, і шостий артефакт має характеристики, аналогічні до попередніх.

Найцікавішим для слідства є те, що всі посилки могли бути відправлені з Іспанії. У всіх них була невелика кількість вибухівки, що могло призвести не до вибуху, а до займання, як пояснив журналістам представник правоохоронних органів.

Нагадаємо, ми сьогодні овідомляли, що пакети з вибухівкою були відправлені спочатк в посольство України, а отім також на адреси прем’єр-міністра та в міністерство оборони Іспанії.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube