За добу рятувальники гасили пожежі в Миколаєві та Первомайську (ФОТО)


09:2801.12.2022

Вогнеборці Миколаївщини за чергову добу двічі залучались на гасіння пожеж в житлі та врятували від знищення житловий будинок та літню кухню.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, 30 листопада о 20:04 на пункт зв’язку 1 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про займання сміття в ліфтовій шахті та на сходовій клітині між 7 та 8 поверхами 10-ти поверхового житлового будинку по вул. Архітектора Старова м. Миколаєва. До місця виклику за підвищеним номером виклику направлено черговий караул підрозділу у складі трьох відділень. І вже менш ніж за 10 хв. горіння площею 2 кв. м ліквідували. Постраждалих та травмованих немає. Причиною займання називають необережне поводження з вогнем.

Ще одна пожежа в житловому будинку виникла по вул. Олени Пчілки м. Первомайська. Службу порятунку про займання сповістили о 04:45 1 грудня. До місця виклику направлено два відділення 23 ДПРЧ та вогнеборців місцевої пожежної команди “Підгородня”. Спільними зусиллями пожежу площею 120 кв. м ліквідували о 07:00, врятувавши від повного знищення житловий будинок та літню кухню. Через щільне задимлення рятувальники працювали ланкою газодимозахисту. Також на місці працювали співробітники поліції. Причина займання наразі встановлюється.

Як повідомляло Інше ТВ, позаминулої доби в Миколаєві на пожежі загинув чоловік.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube