В Польщі зафіксували масове отруєння українців в центрі для біженців


17:2927.11.2022

У Польщі в центрі для українських біженців зафіксували масове отруєння. Це сталося у польських Глухолазах в Опольському воєводстві.

Загалом відповідні симптоми зафіксували у понад 20 осіб, серед яких також є діти. Їх усіх забрали до лікарні. Про це повідомляє видання in Poland.

З отруєнням до медзакладів потрапили вісім дорослих і 15 дітей.

Зазначається, що симптоми вони відчули ввечері у п’ятницю, 25 листопада. У лікарні розповідають, що даних лабораторних досліджень ще немає, проте усе вказує на харчове отруєння.

“Дітей привезли до нас у лікарню. Зараз у мене троє пацієнтів у дитячому відділенні та четверо у інфекційному. Їхній стан можна оцінити як добрий. Результатів лабораторних досліджень ще немає, але все вказує на класичне харчове отруєння”, – зазначає директор лікарні в Нисі Норберт Крайчі.

Проте не відкидають варіанту, що отруєння може мати вірусний характер, адже в одного з пацієнтів виявили симптоми норовірусу. Про це розповів польський воєвода Славомір Клосовський.

У центрі для біженців провели перевірку. Під час обстеження кухні та харчоблоку санітарна інспекція не виявила ніяких порушень.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube