Запоріжжя, Дніпропетровщина та Донеччина – які регіони атакували російські окупанти вночі і зранку


08:4327.11.2022

Російські війська в ніч на 27 листопада завдали ракетного удару по Запоріжжю. Внаслідок обстрілу постраждало агропідприємство.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на очільника Запорізької ОВА Олександра Старуха в Telegram.

За його словами, окупанти випустили дві ракети, ймовірно зі ЗРК С-300. Через обстріл на території агропідприємства виникла пожежа, пошкоджено паркан та будівлю.

“Що ж, тварини вдарили по тваринах. Проте, на щастя, люди не постраждали”, – додав Старух.

Також російські терористи вдарили ракетами по Кривому Рогу на Дніпропетровщині. Про це повідомив міський голова Олександр Вілкул, інформує «Главком».

«Кривий Ріг – ракетна атака. Залишайтесь у укриттях», – йдеться в повідомленні.

За повідомленням начальника Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, минулої доби дісталося й іншим районам Дніпропетровщини.

“Російські окупаційні війська знову усю ніч тероризували Нікопольщину. Стріляли «Градами» та важкою артилерією з тимчасово окупованого Енергодару. Поцілили по двох громадах – Червоногригорівській та Марганецькій. Минулося без постраждалих. У Червоногригорівській громаді понівечені 6 приватних будинків, 6 господарських споруд, автівки приватного підприємства та газопровід. У Марганецькій громаді представники ДСНС продовжують обстежувати території. З’ясовують деталі атак”, – написав він на своєму телеграм-каналі.

Минулої доби внаслідок обстрілів населених пунктів на Донеччині загинуло 5 людей, ще 4 – отримали поранення, повідомляє голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає «Інтерфакс-Україна».

“За 26 листопада росіяни вбили 5 цивільних у Донецькій області: 3 у Рідкодубі, 1 у Часовому Яру та 1 у Бахмуті. Ще 4 особи в області отримали поранення”, – написав Кириленко в телеграм-каналі в неділю.

Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Як повідомляло Інше ТВ, Минулої доби на Миколаївщині російських обстрілів не зафіксовано



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube