Салон краси, літня кухня, котельня і сміттєзвалище: що рятувальники Миколаївщини гасили за добу (ФОТО)


08:2016.11.2022

За минулу добу рятувальники Миколаївщини ліквідували 4 пожежі, які не пов’язані із веденням бойових дій.

Про це зранку 16 листопада повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Три епізоди зареєстровано у Вознесенському районі області. Так, о 15:54, на спецлінію 101 надійшло повідомлення про загоряння в приміщенні салону краси в будівлі фітнес-центру по вул. Дружби Народу м. Южноукраїнськ. Силами чергового караулу 25 державної пожежно-рятувальної частини 4 державного пожежно-рятувального загону пожежу ліквідовано о 16:09 на площі 5 кв. м. Попередня причина її виникнення — коротке замикання електропроводки.

О 16:28 рятувальників сповістили про те, що по вул. Шевченка с. Козубівка Мостівської ТГ горіла літня кухня на території приватного домоволодіння. На місце виїхав черговий караул 14 ДПРЧ 4 ДПРЗ. О 17:59 пожежу ліквідовано на площі 20 кв. м, причина виникнення наразі встановлюється. Від вогню врятовано поруч розташовані житловий будинок та господарчу будівлю.

А вже о 18:22 на пункт зв’язку 10 ДПРЧ 4 ДПРЗ надійшло повідомлення про займання у приміщенні котельної супермаркету по вул. Миру смт Братське Вознесенського району. Силами чергового караулу підрозділу пожежу ліквідовано о 19:00 на площі 15 кв. м, причина її виникнення наразі встановлюється.

Вночі о 22:19 рятувальників сповістили про те, що на цей раз у м. Миколаєві на території сміттєзвалища по вул. Автомобільна спостерігається горіння. На місце виїхали відділення 4 та 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ та чергова зміна оперативно-координаційного центру. О 02:33 пожежу ліквідовано на площі 400 кв. м Попередня причина її виникнення — необережне поводження з вогнем.

Як повідомляло Інше ТВ, за позаминулу добу на Миколаївщині рятувальники ліквідували 4 «мирних» пожежі і вилучили 236 російських боєприпасів (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube