Два авто, лазня, столярна майстерня і сміття на відкритій території – що за добу гасили рятувальники Миколаївщини


12:3011.11.2022

Протягом доби підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано 5 пожеж, які не пов’язані із бойовими діями.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Вчора у Миколаєві двічі горіли автомобілі: один — ВАЗ 2109, припаркований у гаражі по провулку 2 Прибузький, другий — автомобіль ВАЗ 2107, що знаходився по вулиці 6 Слобідській м. Миколаєва. Гасили пожежі чергові караули 5 та 3 державних пожежно-рятувальних частин 2 державного пожежно-рятувального загону. Площі горінь — 30 та 1 кв. м відповідно.

У м. Первомайськ Первомайського району по вул Андрія Антонюка надвечір зайнялась лазня на території приватного домоволодіння. Інформація про це надійшла до Служби порятунку о 18:11. На місце направлено відділення 23 ДПРЧ 5 ДПРЗ. О 18:42 пожежу ліквідовано на площі 10 кв. м.

11 листопада, о 03:35, рятувальників сповістили про те, що по вул. Одеське шосе мкр Варварівка м. Миколаєва загорілась столярна майстерня на території підприємства. На місці працював черговий караул 19 ДПРЧ 2 ДПРЗ. О 05:48 пожежу ліквідовано на площі 120 кв. м. Під час проведення розвідки на місці виявлено тіло загиблого чоловіка.

Причини виникнення вищевказаних пожеж наразі встановлюються.

Ще один епізод за добу — це пожежа сміття на відкритій території по вул. Дениса Давидова м. Миколаєва. Гасили її вогнеборці аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Приборкали полум’я на площі 20 кв. м, її спричинило необережне поводження з вогнем.

10 листопада група піротехнічних робіт та підводного розмінування АРЗ СП 4 рази залучалась для проведення ідентифікації виявлених на території області вибухонебезпечних предметів, вилучено 5 боєприпасів.

Як повідомляло Інше ТВ, За вечір 9 листопада і ніч 10 листопада на Миколаївщині загасили дві «мирних» пожежі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube