В Миколаєві внаслідок ДТП під колесами маршрутки загинув літній пішохід (ФОТО)


13:2810.11.2022

Вчора, 9 листопада, приблизно о 17:35 у районі перехрестя проспектів Богоявленський та Корабелів сталася дорожньо-транспортна пригода за участі маршрутного автобуса Рута під керуванням 62-річного водія та пішохода, який перетинав проїзну частину у невстановленому для переходу місці.

Внаслідок автопригоди 73-річний чоловік від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Водій маршрутного таксі не травмувався та перебував у салоні один.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого». Санкція статті передбачає до восьми років ув’язнення.

Правоохоронці встановлюють обставини та причини автопригоди.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди або можуть надати записи з відеореєстраторів, які зафіксували вказану автоаварію, звернутись за телефонами 093-714-45-20, 102.

Як повідомляло Інше ТВ, 2 листопада в смт Веселинове Вознесенського району 33-річний водій автомобіля ВАЗ 2108, рухаючись по польовій дорозі, допустив наїзд на 64-річного пішохода – внаслідок автопригоди чоловік загинув на місці події.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube