В Миколаєві російськими обстрілами вночі також була зруйнована одноповерхова будівля. Де ще працювали рятувальники протягом доби (ФОТО)


08:5828.10.2022

Протягом доби на території Миколаївської області зареєстровано 4 пожежі, 1 з яких пов’язана із веденням бойових дій.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

28 жовтня о 01:20 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що після ракетного удару, який завдали російські війська по Миколаєву, сталось руйнування одноповерхової будівлі та виникла пожежа сміття на території об’єкта, розташованого у Заводському районі міста. Вогнеборці 3 державної пожежно-рятувальної частини (ДПРЧ) прибули за вказаною адресою та ліквідували займання на площі 15 кв. м.

Інші пожежі не пов’язані з бойовими діями.

Так, 27 жовтня через коротке замикання електромережі зареєстровано три пожежі. Дві – у житловому секторі, одна – в торговельній залі продовольчого магазину.

Приватний житловий будинок горів на вул. Красненьківській с. Красненьке Кривоозерської територіальної громади (ТГ) Первомайського району. Пожежу ліквідували на площі 6 кв. м вогнеборці 18 ДПРЧ.

Також пожежу квартири на 1 поверсі двоповерхового житлового будинку на вул. Шевченка с. Бузьке Сухоєланецької ТГ Миколаївського району загасило відділення 21 ДПРЧ на площі 9 кв. м.

Горіння холодильної вітрини в торговельній залі продовольчого павільйону на проспекті Незалежності м. Южноукраїнська приборкали до прибуття підрозділу ДСНС на площі 0,5 кв. м.

Як повідомляло Інше ТВ, Внаслідок нічних обстрілів в Миколаєві зруйнована триповерхова адмінбудівля, пошкоджені багатоповерхівка і хлібопекарня, одна людина поранена



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube