Водій, що врізався в машину Зеленського, “був під стимуляторами”. Що ще відомо про це ДТП (ВІДЕО)


20:2915.09.2022

Учасник нічної ДТП із машиною президента Володимира Зеленського був “під стимуляторами”, сказав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у телеефірі.

Подоляк розповів, що “у людини, яка була за кермом, були певні проблеми зі здоров’ям, були певні стимулятори”.

Він також додав, що розслідування ДТП триває, і результати його можуть з’явитися вже протягом найближчих годин.

Спочатку про аварію за участі президента України у ніч проти 15 вересня повідомив речник президента Сергій Никифоров. Він також розповів, що легковик зіткнувся з автівкою Президента України та машинами супроводу. Попередньо відомо, що інше легкове авто рухалося у перехресному напрямку.

Медики, що супроводжують главу держави, надали водію легковика невідкладну допомогу та передали кареті швидкої. Президента оглянув лікар, серйозних ушкоджень не виявлено,
 повідомив Никифоров.

Тоді він запевнив, що всі обставини аварії з’ясують правоохоронці. В ту ж ніч у мережі почали публікувати відео нібито з місця аварії, проте офіційно правдивість цих кадрів влада ані підтверджувала, ані спростовувала.

Вже 15 вересня вранці у мережі опублікували відео, на яких видно авто після аварії, а також, як надають першу медичну допомогу пораненому водієві машини, яка, ймовірно, і зіткнулась з автомобілем президента.

Автори опублікованого відео також здивувались, як водій їхав на автомобілі по Києву під час комендантської години. Варто зазначити, що у поліції наразі не інформували, чи мав водій, ймовірно цивільного авто, дозвіл.

Працівники Державного бюро розслідувань 15 вересня повідомили, що вже відкрили кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталась у центі Києва 14 вересня.

Проводиться весь комплекс необхідних слідчих дій. За їх результатами ДБР проінформує громадськість, – запевнили у Держбюро розслідувань.




© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube