Внаслідок обстрілів Миколаєва та області горіли багатоповерхівка і гараж (ФОТО)


09:1327.08.2022

За добу з 26 по 27 серпня на території Миколаївської області зареєстровано 8 пожеж, 2 з яких виникли в результаті влучення боєприпасів та уламків від них.

Так, о 17:34 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що після обстрілу в смт Первомайське Первомайської територіальної громади Миколаївського району виникла пожежа в двокімнатній квартирі п’ятиповерхового житлового будинку. Силами чергового караулу 16 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону о 18:20 загоряння ліквідовано на площі 5 кв.м, квартиру врятовано від повного знищення.

Внаслідок обстрілів Миколаєва та області горіли багатоповерхівка і гараж (ФОТО) 1
Внаслідок обстрілів Миколаєва та області горіли багатоповерхівка і гараж (ФОТО) 7
Внаслідок обстрілів Миколаєва та області горіли багатоповерхівка і гараж (ФОТО) 3
Внаслідок обстрілів Миколаєва та області горіли багатоповерхівка і гараж (ФОТО) 8
Внаслідок обстрілів Миколаєва та області горіли багатоповерхівка і гараж (ФОТО) 5
Внаслідок обстрілів Миколаєва та області горіли багатоповерхівка і гараж (ФОТО) 9

Вранці 27 серпня, о 05:56 рятувальників сповістили, що після чергового обстрілу окупантами загорілося сміття в гаражі на території садового товариства в одному з районів Миколаєва. О 06:15 пожежу ліквідовали вогнеборці 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ на площі 2 кв.м.

Інші 6 пожеж не пов’язані із бойовими діями.Так, о 08:55 на пункт зв’язку 23 ДПРЧ 5 ДПРЗ надійшло повідомлення про те, що на відкритій території в с. Кінецьпіль Первомайської ТГ Первомайського району загорілися колеса вантажного автомобіля VOLVO. Силами чергового караулу підрозділу пожежу ліквідовано о 09:12 на площі 1 кв.м. Попередня причина виникнення — несправність рухомих вузлів та деталей (перегрів внаслідок тертя).

В с. Ясна Поляна Ольшанської ТГ Миколаївського району загорілася господарча споруда на території приватного домоволодіння. Рятувальників про це сповістили о 16:27. На місце направлено відділення 19 ДПРЧ 2 ДПРЗ. Вогнеборці загасили полум’я о 17:16 на площі 10 кв.м та не допустили перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. Причина пожежі встановлюється.

Чотири рази горіли суха трава, сміття, чагарники та очерет на відкритих територіях. Пожежі сталися за межами с. Комісарівка Березанської ТГ, м. Очаків Очаківської ТГ, с. Кир’яківка Веснянської ТГ Миколаївського району, смт Веселинове Веселинівської ТГ Вознесенського району. Загальна площа горінь — майже 11 га. Їх ліквідували вогнеборці 8, 22, 3 та 11 ДПРЧ. Причини виникнення — тричі необережне поводження з вогнем, в одному з випадків підпал.

Група піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення протягом 26 серпня 4 рази залучалися для ідентифікації вибухонебезпечних предметів, виявлених на території міста та області, вилучено 1 боєприпас.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube