На Миколаївщині внаслідок обстрілів сталося 3 пожежі (ФОТО)


10:0824.08.2022

Протягом доби на Миколаївщині виникло дев’ять пожеж, три з який внаслідок ворожих обстрілів.

Після обстрілів 24 серпня, через влучення боєприпасів та їх уламків внаслідок бойових дій виникли три пожежі житлових будинків на території Баштанського району (дві в смт Березнегувате та одна в м. Новий Буг). Черговими караулами 9 та 20 державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Миколаївській області горіння ліквідовані на тих площах, які встиг набрати вогонь на момент прибуття підрозділів. Відомо, що внаслідок обстрілу м. Новий Буг постраждало двоє людей.

На Миколаївщині внаслідок обстрілів сталося 3 пожежі (ФОТО) 1
На Миколаївщині внаслідок обстрілів сталося 3 пожежі (ФОТО) 7
На Миколаївщині внаслідок обстрілів сталося 3 пожежі (ФОТО) 3
На Миколаївщині внаслідок обстрілів сталося 3 пожежі (ФОТО) 8
На Миколаївщині внаслідок обстрілів сталося 3 пожежі (ФОТО) 5
На Миколаївщині внаслідок обстрілів сталося 3 пожежі (ФОТО) 9

З інших причин виникли наступні пожежі.

Через коротке замикання електромережі виникла пожежа гаража та перекриття даху приватного житлового будинку по вул. Козацькій с. Степове Степівської ТГ Миколаївського району. Подія виникла 23 серпня о 14:37. До місця виклику направлено черговий караул 19 ДПРЧ та вогнеборців місцевої пожежної охорони Широкий Лан. І вже о 15:27, спільними зусиллями, пожежу локалізували та о 16:45 ліквідували на площі 35 кв. м.

Пожежу соломи на присадибній ділянці вогнеборці 22 ДПРЧ 2 ДПРЗ загасили загальною площею 10 кв. м. Вогневий випадок зареєстровано по вул. Молодіжній с. Дмитрівка Куцурубської ТГ Миколаївського району. Внаслідок пожежі вогнем знищено 0,5 т соломи. Причина пожежі встановлюється.

О 20:55 на пункт зв’язку 12 ДПРЧ сповістили про займання пожнивних залишків на полі за межами с. Рюмінське Прибужанівської ТГ Вознесенського району. Протягом двох годин рятувальники, за допомогою підручних засобів, ліквідували горіння площею 3,1 га. Причина займання наразі встановлюється.

Також в області виникло три пожежі в екосистемах. Горіли суха трава та чагарники на відкритих територіях Миколаївського (Березанська ТГ), Вознесенського (Прибужанівська ТГ) та Баштанського (Казанківська ТГ) районів області загальною площею понад 9,5 га.

Вогнеборцями забезпечено оперативне реагування та гасіння пожеж. Також до ліквідації залучались вогнеборці МПО “Мартинівське”, а для підвозу води трактор з бочкою від Березанської ТГ.

Окрім пожеж сталась дорожньо-транспортна пригода.На автодорозі Н-14, біля с. Лук’янівка Привільнянської ТГ Баштанського району, з’їхав з дороги та перекинувся автомобіль Haval M4, в якому знаходились водій, жінка 1974 р.н., та пасажирка 2001 р.н. Від отриманих травм загинула водійка, її тіло затиснуло конструктивними елементами транспортного засобу. Аварійно-рятувальним відділенням 7 ДПРЧ за допомогою шанцевого інструменту тіло загиблої деблоковано. Постраждалій пасажирці на місці надано медичну допомогу, в подальшому від госпіталізації відмовилась.

Піротехніками Головного управління ДСНС України у Миколаївській області за 23 серпня відпрацьовано 9 повідомлень, вилучено 4 боєприпаси. З початку російської агресії вилучено 3228 вибухонебезпечних предметів з території Миколаєва та його передмість та відреаговано на 3745 звернень.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube