На Миколаївщині россіяне спалили одну пожежну машину і пошкодили другу (ФОТО)


15:2918.08.2022

Окупанти обстріляли село Галицинове під Миколаєвом. Внаслідок влучення касетних боєприпасів РЗСВ один пожежний автомобіль спалахнув, інший отримав суттєві пошкодження.

Особовий склад Галицинівського загону місцевої пожежної охорони перебував у будівлі та не постраждав.

Пожежу автомобіля ЗІЛ-131 ліквідували вогнеборці 5 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону та чергової зміни оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Цей підрозділ з початку повномасштабного вторгнення на “передовій” у боротьбі з наслідками дій російської мерзоти, адже с. Галицинове та поряд розташовані населені пункти щодня потерпають від ворожих обстрілів. На сьогодні зареєстроване незліченна кількість прильотів і по Галицинівському та Балабанівському лісовим урочищам. Тож вогнеборці загону місцевої пожежної охорони щодня гасили пожежі в житловому секторі та природних екосистемах. Росіяни знову доводять що вони терористи і їм начхати на усі міжнародні конвенції. Вони знищили техніку підрозділу, позбавивши цим мирне населення, яке досі проживає в селі, на допомогу від вогню, адже до найближчого підрозділу ДСНС далеко, повідомляє пресс-служба відомства.

Нагадаємо, Внаслідок денного обстрілу Миколаєва одна людина загинула, двоє поранені



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube