Дві пожежі і одне летальне ДТП – де за добу була потрібна робота рятувальників Миколаївщини (ФОТО)


09:5915.08.2022

За чергову добу рятувальники Миколаївщини ліквідували дві пожежі та допомагали з ліквідацією наслідків ДТП.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

14 серпня об 11:16 на пункт зв’язку 19 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про займання сухої трави та сміття на території приватного домоволодіння по вул. Садовій с. Петрівка Веснянської ТГ Миколаївського району. Прибувши до місця, вогнеборці оперативно, о 12:05, ліквідували пожежу площею 400 кв. м, врятувавши від знищення господарчу будівлю. Спричинило пожежу необережне поводження з вогнем.

Ще одне займання в екосистемі ліквідували рятувальники 11 ДПРЧ 4 ДПРЗ. Горіли суха трава та сміття на відкритій території за межами с. Миколаївка Веселинівської ТГ Вознесенського району. Пожежу площею 2,5 га черговий караул підрозділу загасив за дві години, її спричинило необережне поводження з вогнем. Також залучався трактор МТЗ з плугом місцевого ФОПу.

Також зареєстровано одну надзвичайну подію, пов’язану з дорожньо-транспортною пригодою. У Миколаївському районі на трасі Т-1513 автомобіль Skoda Fabia здійснив наїзд на бетонну огорожу, внаслідок чого конструктивними елементами транспортного засобу затиснуло пасажирку, жінку 1947 р.н. На місце виклику на спецавтомобілі САРМ-Л прибули рятувальники 19 ДПРЧ 2 ДПРЗ. За допомогою аварійно-рятувального інструменту деблокували постраждалу та передали до карети швидкої медичної допомоги. Від отриманих травм, дорогою, до лікувального закладу жінка померла.

Аварійно-рятувальне відділення 23 ДПРЧ 5 ДПРЗ на автомобілі САРМ-С залучалось для розпилу та прибирання дерева, яке впало на проїжджу частину дороги в с. Кримка Кам’яномостівської ТГ Первомайського району.

Як повідомляло Інше ТВ, У Єгипті понад 40 людей загинули через пожежу в церкві



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube