Біля Берліна горить склад з амуніцією і боєприпасами, понад 100 рятівників не можуть почати гасіння через детонацію снарядів


12:2004.08.2022

Біля Берліна в районі Грюневальд загорівся склад з амуніцією і боєприпасами. Гасіння пожежі ускладнюють вибухи снарядів.

Про це повідомляє Twitter пожежної служби Берліна.

На місце пожежі прибули понад 100 рятувальників, проте вони поки не можуть приступити до гасіння, оскільки роботу ускладнюють постійні вибухи.

Крім того, до об’єкта прибули поліцейські водомети. Запитана допомога інших служб і спецпідрозділів Збройних сил ФРН.

Уточнюється, що загоряння виникло близько 5 ранку четверга. Причиною загоряння називають вибух на місці підривів снарядів. Інші деталі має з’ясувати поліція.

Влада закликала жителів німецької столиці по можливості уникати появи в районі пожежі, а також не відвідувати ліс Груневальд.

Нагадаємо, у Болгарії в неділю стався вибух з пожежею на складі боєприпасів біля містечка Карнобат. Він використовується компанією Емко бізнесмена Емеляна Гебрева – того самого, чиї боєприпаси для України у 2014 році знищила ГРУ РФ і якого у 2015 році намагалися отруїти Новічком.

Минулого року Чехія звинуватила співробітників ГРУ РФ у вибухах на складах боєприпасів у Врбетіце, що сталися у 2014 році, та вислала 18 російських дипломатів.

Після цього стало відомо, що й Болгарія підозрює російську розвідку у вибухах на складах зброї у 2014 році.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube