В турецькому готелі россіянін вимагав від українок перестати розмовляти “х**ляцькою” мовою – і вилетів з готелю (ВІДЕО)


14:5328.07.2022

В одному з готелів Туреччини з двома відпочивальницями з Харкову стався неприємний інцидент. У готельному комплексі до них причепився турист із російського міста Брянськ, який вимагав, щоб жінки перестали спілкуватися українською мовою. Про це повідомляється у харківських пабліках.

Як розповіли постраждалі, у ліфті готелю росіян почав ставити дівчатам питання — звідки вони і коли приїхали. Туристки зазначають, що розмовляли виключно українською мовою.

За годину він знову підійшов до харків’янок, вимагав від них не говорити “х**ляцькою” і погрожував. Ситуація повторювалася кілька разів.

На опублікованому дівчатами відео чути, що росіянин розмовляв із дівчатами у зневажливій і брутальній формі, використовуючи мати і непристойні вирази. Також у ролику чоловік каже, що це його перший день відпочинку в Туреччині.

Українки звернулися до адміністрації готелю, викликали гідів і поліцію, які повністю підтримали дівчат.

“[Вони] ухвалили колективне рішення виселити російське бидло з готелю. Із жандармами склав форму про насильницьке звернення до жінок, що може зіграти роль заборони в’їзду в Туреччину в майбутньому”, — розповіли туристки з Харкова.

Раніше повідомлялося, що на одному з турецьбких курортів польскі туристи побили россіян після сварки через втиоргнення в Україну – представники готелю не стали втручатися.

Як повідомлялося, відпустка без россіян – актуальний запит не лише від українців



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube