Масована атака на Харківщину: відомо про сімох загиблих та 23 поранених (ФОТО)


14:0823.05.2024

Сьогодні, 23 травня, починаючи з 10:30, російська армія завдала серію ракетних ударів по Харкову та Люботину.

Про наслідки ударів, відомі на цей момент, поінформували в Офісі Генпрокурора України, передає Інше ТВ.

В Основʼянському районі Харкова ворожі ракети влучили по території друкарні. Сталась масштабна пожежа. Сім людей загинули, ще 16 травмовані. Всі постраждалі — працівники підприємства. Триває розбір завалів.

У Холодногірському районі Харкова пошкоджено обʼєкти транспортної інфраструктури.

У Люботині удари окупантів прийшлись по центральній частині міста. Наразі відомо про сімох поранених. Зазнали пошкоджень парк, автомобілі, магазини і обʼєкти транспортної інфраструктури.

За попередніми даними, загалом ворог атакував Харків та Люботин близько пʼятнадцятьма ракетами типу С-300 та С-400. Удари були завдані з території бєлгородської області рф.

За процесуального керівництва органів прокуратури Харківщини розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовими.

Як повідомляло Інше ТВ, сьогодні, 23 травня, росіяни здійснили масовану ракетну атаку на Харкіщину – одразу 15 ракет, є вбиті та поранені (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube