В Польщі арештували українця, якого раніше побили і відібрали 400 тис. євро. Кажуть – гроші не його (ФОТО)


12:5820.05.2024

Як повідомляло ІншеТВ, в квітні в Польщі, в центрі Варшави група осіб в масках напали на 58-річного громадянина України, який входив у багатоквартирний будинок на вулиці Кошиковій. За неофіційною інформацією, нападники вдарили потерпілого, кинули його на землю та жорстоко побили, після чого відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Ці кошти чоловік отримав у пункті обміну валюти на вулиці Івана Павла II, де він конвертував 400 тисяч євро у злоті. Сьогодні стало відомо, що цього чоловіка польська поліція затримала, він знаходиться під арештом.

Як повідомила поліція Варшавського району Середмістя, 58-річного чоловіка заарештували за неправдиві свідчення. Чоловік стверджував, що викрадені майже 2 мільйони злотих належать йому. Однак поліцейські встановили, що це не відповідає дійсності. Українець вже вислухав звинувачення, і за рішенням суду найближчі три місяці проведе під вартою.

У квітні 58-річний громадянин України подав офіційну заяву про пограбування. У зв’язку з цією ситуацією до дій підключилися співробітники поліції з кількох відділів міського відділку поліції в центрі міста.

Під час судового розгляду потерпілий показав, що викрадені гроші повністю належать йому. Насправді, однак, це було не так. Співробітники поліції з відділу боротьби зі злочинами проти життя та здоров’я, відділу боротьби зі злочинами проти власності та відділу боротьби з економічною злочинністю та корупцією, завдяки ретельному аналізу всієї ситуації, встановили, що гроші не є власністю 58-річного чоловіка.

В Польщі арештували українця, якого раніше побили і відібрали 400 тис. євро. Кажуть - гроші не його (ФОТО) 1
В Польщі арештували українця, якого раніше побили і відібрали 400 тис. євро. Кажуть - гроші не його (ФОТО) 7
В Польщі арештували українця, якого раніше побили і відібрали 400 тис. євро. Кажуть - гроші не його (ФОТО) 3
В Польщі арештували українця, якого раніше побили і відібрали 400 тис. євро. Кажуть - гроші не його (ФОТО) 8
В Польщі арештували українця, якого раніше побили і відібрали 400 тис. євро. Кажуть - гроші не його (ФОТО) 5
В Польщі арештували українця, якого раніше побили і відібрали 400 тис. євро. Кажуть - гроші не його (ФОТО) 9

За словами потерпілого, вся сума була отримана від продажу майна та заощаджень. Чоловіка затримали працівники кримінальної поліції і висунули йому звинувачення у дачі неправдивих свідчень. Суд задовольнив клопотання Окружної прокуратури Варшава-Срудместьє-Пульноц і залишив підозрюваного під вартою.

Провадження у цій справі перебуває під наглядом Окружної прокуратури Варшава-Середмістя-Полноц.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube