Дронові атаки на Севастополь, Новоросійськ і Туапсе – спальна обота ГУР і СБУ


14:3417.05.2024

Служба безпеки України й Головне управління розвідки Міноборони України 17 травня атакували важливі військово-логістичні об’єкти РФ у Туапсе (РФ), Новоросійську (РФ) і тимчасово окупованому Севастополі, водночас кримська операція була спільною.

Про це агентство “Інтерфакс-Україна” повідомляє з посиланням на власні джерела.

“Ця ніч була дуже спекотною для російських військово-логістичних об’єктів, розташованих у Криму й на російському узбережжі Чорного моря. СБУ і ГУР спільно запалили “бавовну” в Севастопольській бухті”, – заявило джерело “Інтерфакс-Україна”.

Він уточнив, що українська військова розвідка “відпрацювала по морському порту Новоросійська”.

“А хлопці [голови Служби безпеки України Василя] Малюка [вдарили] по Туапсинському НПЗ”, – розповів співрозмовник інформагентства.

За його словами, у підсумку в Севастопольській бухті “всю ніч було фаєр-шоу”. Джерело також уточнило, що удар по електропідстанції “Севастопольська” призвів до вимкнення електроенергії.

“У морському порту Новоросійська вибухало в районі нафтового термінала й на залізничній станції. Дрони СБУ вже вдруге цього року “відвідали” Туапсинський НПЗ, який росіяни почали відновлювати”, – розповів співрозмовник агентства.

Інформоване джерело “Інтерфакс-Україна” підкреслило, що спецоперація 17 травня довела: росіяни не здатні захистити свої основні морські бази в Севастополі й Новоросійську.

Конкретних наслідків українських ударів по Туапсе, Новоросійську й Севастополю співрозмовник “Інтерфакс-Україна” не назвав.

Нагадаємо, сьогодні вночі дрони атакували порт у Новоросійську (ВІДЕО)

Вибухи в Криму – у Севастополі пошкоджено підстанцію, вражені військові обʼєкти

Цієї ж ночі дрони атакували НПЗ у Туапсе (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube