Парламент звільнив Кубракова. Він відреагував


10:5009.05.2024

Сьогодні, 9 травня, Верховна Рада України звільнила Олександра Кубракова з посади посади Віце-прем’єр-міністра з відновлення України – Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Про це на своєму телеграм-каналі повідомив нардеп Ярослав Железняк, передає Інше ТВ.

«За» проект Постанови про звільнення Олександра Кубракова проголосували 272 народних депутати України.

За словами Железняка, самого віце-премʼєра не було в залі. Премʼєр-міністра Дениса Шмигаля теж. Тож поки не зрозуміло, хто саме буде замість Кубракова, і коли відбудеться нове призначення.

Олександр Кубраков на своїй сторінці у Фейсбук вже прокоментував це рішення:

-Завжди готовий до відкритого діалогу та детального звіту щодо роботи Міністерства за всіма напрямками у моїй відповідальності.

Керівництво фракції та очільник Уряду Денис Шмигаль зі мною це рішення не обговорювали. На засідання фракції та профільного комітету не був запрошений.

Нагадаю, з травня 2021 року я очолював Міністерство інфраструктури України. З перших днів війни до наших обовʼязків у галузі транспорту та пошти додалися військова логістика, відновлення житла та муніципальної інфраструктури.

У грудні 2022 року Верховна Рада прийняла рішення про моє призначення Віце-прем’єр-міністром з відновлення України та міністром нового, обʼєднаного міністерства.

За підтримки Президента України Володимира Зеленського нам вдалося запустити ряд важливих для держави ініціатив та проєктів.

Щодо голосування за даний проект постанови Верховною Радою — за 5 років спільної роботи ми пройшли великий шлях. З абсолютною більшістю — шлях в одному напрямку. Кожен приймає рішення відповідно до своїх переконань і несе за це відповідальність, – написав Кубраков.

Як повідомляло Інше ТВ, Верховній Раді пропонують звільнити Кубракова



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube