В Миколаєві триває голосування за вулицю Вадатурського. Проголосувати можна навіть з-за кордону


19:1908.05.2024

Нагадаємо, що питання перейменування вулиці Фалєєвської на честь Олексія Вадатурського винесено на Громадські слухання.

Олексій Вадатурський – людина історичного масштабу, величезної сили волі, великий патріот Миколаєва, який зробив, здавалося б, неможливе – відродив суднобудівельну славу нашого міста.

Колектив “НІБУЛОНу” і небайдужі жителі Миколаєва ініціювали перейменування вулиці, яка пов’язана з історією цього підприємства, на честь Олексія Вадатурського.

“Якщо ви так само, як і ми, переконані в тому, що пам’ять про цю постать має надихати українців на звершення в інтересах України, підтримайте ініціативу перейменування вулиці Фалєєвської на честь Олексія Вадатурського”, – з такими словами звернулися до миколаївців люди, які особисто знали і працювали з Олексієм Опанасовичем Вадатурським.

Проголосувати можна двома способами.

1. Для тих, хто живе в Миколаєві, найпростіший спосіб – зробити це особисто, завітавши із паспортом або довідкою ВПО в робочі дні до туристично-інформаційного центру (вул. Адміральська, 20, І під’їзд будівлі Миколаївської міської ради).

2. Якщо ви маєте прописку, але живете НЕ в Миколаєві, голосуйте через платформу e-DEM:

☑️Зайдіть за посиланням https://consult.e-dem.ua/polls/3172 і оберіть варіант «Пропозиція громадськості: вул. Олексія Вадатурського»

☑️Зареєструйтеся на платформі e-DEM та авторизуйтесь через додаток «ДІЯ» чи інший банк і підтвердіть свою пошту

☑️Знову натисніть «Проголосувати» за варіант «В»

Голосуйте за перейменування, розповідайте про нього друзям і знайомим – саме ви можете вплинути на те, щоб пам’ять про Олексія Вадатурського, про його добрі справи, про любов до свого міста і України залишилась назавжди, а його життя стало прикладом для прийдешніх поколінь миколаївців, які, сподіваємось, будуть жити так, як про це мріяв Олексій Опанасович Вадатурський.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube