РФ відправляє на війну проти України людожерів – офіційних


21:4302.05.2024

Від початку війни з колоній РФ звільнилися щонайменше четверо вбивць-людожерів, троє з них – достроково, для участі в “СВО”. На рахунку канібалів, які вийшли, – щонайменше 12 жертв.

МО” зібрав головне, що відомо про маніяків, яких випускають для нових убивств:

Волгоградський людожер Дмитро Малишев 10 років тому засмажив з овочами і з’їв серце знайомого таджика. Свої кулінарні досліди він знімав на телефон. За цей та інші злочини – Малишев був ще й членом ОЗУ (організованого злочинного угрупування) – він отримав 25 років позбавлення волі. Його звільнили заради війни, зараз він лежить у госпіталі після важкого поранення і має всі шанси достроково повернутися додому “героєм”.

Людожер і рецидивіст Денис Горін із Сахаліну достроково з’явився на волі в листопаді 2023 року. Він був засуджений за вбивство щонайменше 4 осіб, плоть однієї зі своїх жертв він вживав у їжу.

Ярославський сатаніст Микола Оголобяк причетний до ритуального вбивства 4 осіб; він і його друзі по сатанинському гуртку своїх жертв-підлітків розчленовували і з’їдали частини їхніх тіл. Він був засуджений на 20 років і мав вийти тільки 2030-го, але вийшов для участі в “СВО” (яку Патріарх Кирил днями назвав війною із сатаністами) і отримав помилування. Батько Оголобяка розповідав журналістам, що син-сатаніст був важко поранений.

Пермський людожер Михайло Малишев відбув весь свій 23-річний термін, вийшов на волю 56-річним і в “СВО” вже навряд чи візьме участь. У Малишева два доведених убивства; слідство вважало, що їх може бути вісім. Зі своїх жертв він готував пиріжки і пельмені, якими пригощав колег. Сусіди маніяка, який повернувся, розповідають, що їм страшно виходити з дому: вони не вірять, що Малишев відмовився від своїх харчових звичок.

Статті “канібалізм” у КК немає. На практиці застосовується пункт “М” ч.2 ст. 105 КК – вбивство з метою використання органів або тканин потерпілого, а також ст. 244 КК РФ – наруга над тілами померлих.
За новим законом, який Путін підписав у березні, ці статті не заважають обвинуваченим або засудженим стати добровольцями на СВО і потім отримати помилування.

Нагадаємо також, що Росія намагається мобілізувати на війну проти України тисячі сербів – залучили Залдостанова і сина Мілошевича



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube