Фортифікація у прикордонні, фронт і надходження зброї: Зеленський провів Ставку


17:4302.05.2024

Сьогодні, 2 травня, Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Про те, які саме питання були в фокусі уваги, очільник української держави поінформував на своєму телеграм-каналі, передає Інше ТВ.

«Заслухав великий звіт щодо ступеня готовності фортифікаційних рубежів у прикордонних регіонах та на напрямках активних бойових дій. Його представили Прем’єр-міністр Денис Шмигаль і голова Державної служби спеціального транспорту Олександр Яковець.

Головком Олександр Сирський доповів про поточну ситуацію на фронті та організацію ротації підрозділів для відновлення. Обговорили темпи та потреби при комплектуванні нових бригад.

Була доповідь міністра оборони Рустема Умєрова щодо графіків надходження зброї від партнерів у межах оприлюднених пакетів допомоги. Доручив ужити всіх можливих заходів для скорочення строків. Особливо це стосується постачання засобів ППО для захисту людських життів та енергетичної інфраструктури.

Міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін відзвітував щодо поточних темпів виробництва дронів і засобів РЕБ та забезпечення ними фронту, а також засобів радіоелектронної боротьби для прикриття важливих об’єктів», – йдеться в повідомленні Зеленського.

Як повідомляло Інше ТВ, Тільки у квітні російські терористи застосували проти України понад 300 ракет, майже 300 дронів і більше 3200 керованих авіабомб, – Зеленський (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube