Ворог ударив балістикою по Харкову (ВІДЕО)


05:5527.04.2024

Зараз в Україні продовжується ракетна атака – ракети, запущені літаками, перелітають з регіона в регіон, а вночі російські терористи завдали балістикою удару по Харкову. Внаслідок атаки пошкоджено будівлі лікарні, поранено жінку.

Наслідки удару показала Поліція Харківської області.

Близько 00:30 27 квітня окупанти вдарили двома ракетами по Салтівському району міста Харкова. Боєприпаси влучили на територію лікарні.

На місце події прибули рятувальники, поліцейські, працівники екстреної медичної допомоги.

“Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Внаслідок обстрілу пошкоджені будівля медзакладу, яка не експлуатувалась, харчоблок і корпус, в якому на момент прильоту перебувало 60 пацієнтів та п’ять працівників лікарні. Пацієнтів із потрощених приміщень перевели в інші корпуси”, – йдеться у повідомленні.

За попередніми висновками фахівців вибухотехнічної служби, росіяни обстріляли медзаклад із реактивних систем залпового вогню С-300. На місці влучань утворилися величезні вирви.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube