Побили і втопили. На Миколаївщині затримали двох, які вбили третього (ФОТО)


11:0318.04.2024

У результаті низки слідчо-оперативних та розшукових заходів правоохоронці встановили особи зловмисників, затримали та повідомили їм про підозру за умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб – п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, та незаконне позбавлення волі – ч. 3 ст. 146 ККУ. Підозрюваним загрожує до довічного ув’язнення.

Ввечері 16 квітня до поліції надійшло повідомлення про те, що у річці між селами Привільне та Майорівка Баштанського району, неподалік берега, місцеві мешканці виявили тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями.

Побили і втопили. На Миколаївщині затримали двох, які вбили третього (ФОТО) 1
Побили і втопили. На Миколаївщині затримали двох, які вбили третього (ФОТО) 5
Побили і втопили. На Миколаївщині затримали двох, які вбили третього (ФОТО) 3
Побили і втопили. На Миколаївщині затримали двох, які вбили третього (ФОТО) 6

Для відпрацювання злочину на місце події оперативно прибули слідчі слідчого управління, оперативники управління карного розшуку, експерти-криміналісти обласного главку поліції, слідчо-оперативна група, слідчі, дільничні та співробітники сектору кримінальної поліції Баштанського районного відділу.

Судово-медичний експерт, оглянувши тіло померлого, зафіксував ушкодження на голові і тілі, а також чисельні синці.

У результаті низки слідчих та оперативно-розшукових заходів та завдяки кропіткій роботі співробітників слідчого підрозділу та оперативників і фахівців кримінального аналізу, поліцейські встановили осіб зловмисників. Ними виявились двоє односельців потерпілого – 28 та 29 років. Поліцейські з’ясували, що злочин стався 15 квітня. Тоді під час розпивання спиртних напоїв між чоловіками виник словесний конфлікт, під час якого зловмисники побили 20-річного молодика. Потім незаконно позбавили його волі та, помістивши у багажник легковика, відвезли до річки. Там зловмисники продовжили наносити тілесні ушкодження односельцю та згодом скинули його у річку.

Фігурантів слідчі слідчого управління затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва прокуратури затриманим слідчі повідомили про підозру за п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб» та ч. 3 ст. 146 ККУ «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини». Підозрюваним загрожує до довічного позбавлення волі. Найближчим часом суд обиратиме їм запобіжні заходи.

Триває досудове розслідування.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube