Головком каже про загострення на Східному фронті, в Міноборони – що ворог прорвався на околиці Богданівки (ФОТО)


14:2813.04.2024

Обстановка на Східному фронті останніми днями суттєво загострилася. Це повʼязано насамперед зі значною активізацією наступальних дій противника після проведення в РФ президентських виборів.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передає Інше ТВ.

«Ворог активно атакує наші позиції на Лиманському, Бахмутському напрямках штурмовими групами при підтримці бронетехніки. На Покровському напрямку намагається прорвати нашу оборону, використовуючи десятки танків та БМП», – зокрема, написав Головком, який зараз знаходиться саме в районі операції.

За словами Сирського, «за результатами заслуховування висновків щодо характеру дій противника були прийняті рішення, спрямовані на посилення найбільш проблемних ділянок оборони засобами РЕБ та ППО. Також поповнені запаси дронів всіх типів, протитанкових ракет, переміщені додаткові резерви сил та засобів».

Повідомлення Міноборони тільки підтвердило складну ситуацію, зокрема, на Бахмутському напрямку.

«Тривають інтенсивні бої за Богданівку на Бахмутському напрямку. Вночі штурмові групи ворога пробилися на північну околицю міста. Богданівка зараз під контролем Сил оборони. Іде бій, ворог не припиняє штурмів», – зокрема, йдеться в повідомленні Міноборони, яке закликає довіряти тільки офіційним повідомленням Збройних Сил України.

Головком каже про загострення на Східному фронті, в Міноборони – що ворог прорвався на околиці Богданівки (ФОТО) 9
Головком каже про загострення на Східному фронті, в Міноборони – що ворог прорвався на околиці Богданівки (ФОТО) 15

Як повідомляло Інше ТВ, За добу в Україні ліквідовано ще 1030 окупантів. Повні втрати ворога



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube