Ще один НПЗ зупинився в РФ. Цього разу постаралася природа – Орськ накрив кармічний паводок (ВІДЕО)


13:3007.04.2024

Нафтопереробний завод у місті Орськ, що в Оренбурзькій області рф, зупинив роботу внаслідок прориву дамби, яку спричинив «аномальний паводок».

Про це повідомляє Громадське з посиланням на російські пропагандистські агентства «ТАСС» і «РИА Новости».

Зупинка заводу має запобігти екологічним ризикам, кажуть у компанії і додають, що таке рішення викликане потребою дотримуватися правил техніки безпеки.

Зазначимо, НПЗ в Орську є одним із провідних заводів з переробки нафти в росії. Він належить до групи компанії, які контролює російський олігарх Михайло Гуцерієв.

Потужність заводу становить 6,6 мільйона тонн на рік. Також на заводі випускають, зокрема, автобензин, дизельне пальне, мастило та авіагас.

Перед тим у місті Орськ Оренбурзької області рф відбувся прорив дамби на річці Урал. Під загрозою затоплення опинилися тисячі будинків. Влада оголосила про режим надзвичайного стану федерального характеру.

За даними російських надзвичайників, рівень води в місті і далі зростає, там працюють рятувальники. Тим часом у російському гідрометцентрі прогнозують, що хвиля паводка досягне Оренбурга 7-8 квітня, а його пік очікують 10 квітня, передає пропагандистське «ТАСС».

Нагадаємо: “Має бути розплата. Оскільки єдина мова, яку вони розуміють – це сила”, – Єрмак про “заборону” США бити по НПЗ



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube