Зеленський ввів санкції проти контрабандистів – до списку увійшли й три ТОВ, зареєстровані на Миколаївщині


15:4905.04.2024

Президент Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України про запровадження санкції проти осіб, яких пов’язують з контрабандою. Крім того, було введено санкції проти низки компаній.

Відповідний указ від 4 квітня №219 було оприлюднено на сайті глави держави. Загалом документом передбачені персональні санкції проти 86 юридичних осіб, а також 7 фізичних.

Зокрема, персональні санкції терміном на 3 роки введено проти наступних осіб:

Вадима Альперіна (громадянство Ізраїлю);

Александра Єріміцюца (громадянство Румунії);

Юрія Кушніра (громадянство Румунії);

Ореста Адамчо (громадянство України);

Віктора Шермана (громадянство України);

Андрія Попова (громадянство Росії).

Крім того, стосовно громадянина Вірменії Араіка Амірханяна введено персональні санкції терміном на 10 років.

Обмежувальні заходи проти юридичних осіб введені на три та десять років. У рішенні РНБО зазначається, що 73 із 86 юридичних осіб зареєстровані на підконтрольній уряду території Україні, ще два – у тимчасово захопленому Маріуполі Донецької області, три – в окупованому Севастополі. Решта юридичних осіб зареєстровані у РФ та Китаї.

Серед українських підприємств, нв які накладено санкції, більшість зареєстровані в Одесі, Чернівцях, Львові та Києві. Але 3 компанії – миколаївські. А саме:

Товариство з обмеженою відповідальністю “Колден Фандс” (Limited Liability Company “Kolden Funds”). Місцезнаходження юридичної особи: Україна, 54025,
м. Миколаїв, проспект Героїв України, буд. 16.

Товариство з обмеженою відповідальністю “Миколаївбудцентр” (Limited Liability Company “Mykolaivbudtsentr”). Місцезнаходження юридичної особи: Україна, 54018, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Космонавтів, буд. 61-В, оф. 2.

Товариство з додатковою відповідальністю “Первомайський спеціалізований кар’єр” (Superadded Liability Company “Pervomaisky Specialized Quarry”). Місцезнаходження юридичної особи: Україна, 55223, Миколаївська обл., Первомайський р-н, с. Мигія,
вул. Гранітна, буд. 21.

Указ набирає чинності з дня його опублікування. Контроль за виконанням відповідного рішення покладений на секретаря РНБО.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube