Скандал в Рівненському ТЦК з поцілунками керівника з жінками на робочому місці: проводиться перевірка (ВІДЕО)


08:1029.03.2024

Рівненський обласний ТЦК і СП проводить службову перевірку щодо поведінки керівника одного із територіальних центрів комплектації.

Приводом стало відео, яке активно поширюють у соцмережах: на кадрах військком на робочому місці цілується із жінками у формі. Ймовірно, зі своїми співробітницями.

Про це пише NTA.

У центрі скандалу опинився начальник Рівненського об’єднаного міського ТЦК та СП Олександр Ярмошевич. Відео відзняте камерою спостереження, яку невідомі встановили просто в кабінеті у військкома. Дати зйомок кожного із епізодів різні. Врешті їх змонтували в один ролик. Фігурантками відео є щонайменше три різні жінки.

Додамо, що першими скандальне відео почали поширювати проросійські канали.

Вчора, 28 березня, у Рівненському ТЦК і СП повідомили, що починають службову перевірку – не лише щодо поведінки Ярмошевича, а й шукатимуть тих, хто таємно стежив за військкомом.

Скандал в Рівненському ТЦК з поцілунками керівника з жінками на робочому місці: проводиться перевірка (ВІДЕО) 1
Скандал в Рівненському ТЦК з поцілунками керівника з жінками на робочому місці: проводиться перевірка (ВІДЕО) 3

“У мережі, з антиукраїнських джерел, шириться відео за участі, ймовірно, начальника одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. З приводу оприлюдненого відео розпочато службову перевірку. Надалі належну оцінку отримають як зміст змонтованого відеоряду, часовий проміжок, так і факт встановлення таємного відеоспостереження у службовому приміщенні”, – заявили в ТЦК.

Додали, що звернулися до відповідних правоохоронних органів “щодо сприяння у розслідуванні та обʼєктивному, всебічному з’ясуванні всіх обставин події”.

Олександру Ярмошевичу 36 років, підполковник ЗСУ. Учасник АТО. У 2021 році його призначили на посаду начальника Рівненського ОМТЦК та СП.

Як повідомляло Інше ТВ, В найпатріотичнішій області України військком задекларував 6,4 млн. грн., шість квартир та новий Lexus



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube