Ракетна атака на Запоріжжя – рух через греблю ДніпроГЕС перекрито


07:0522.03.2024

У Запоріжжі після масованого удару Росії повністю перекрили рух транспорту на греблі Дніпровської гідроелектростанції. У Кривому Розі зафіксовано прильоти по критичній інфраструктурі.

Патрульна поліція Запорізької області заявила, що рух здійснюється через Арковий міст острова Хортиця.

Голова військової адміністрації” Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив про прильоти “шахедів” та ракет в об’єкти критичної інфраструктури, запроваджено графіки аварійних відключень світла, лікарні та інші важливі об’єкти перевели на генератори. Він закликав людей набрати води та зарядити гаджети.

Кілька українських пабліків поширили інформацію про влучання ракетою по дамбі ДніпроГЕС. Телеграм-канали зазначають, що росіяни анонсували цей удар кілька днів тому, публікуючи у мережах повідомлення з посиланням на мешканця підконтрольної Україні частині Запорізької області, про те, що нібито українські спецслужби готують підрив дамби ДніпроГЕСу на Дніпровському водосховищі у Запорізькій області.

“ДніпроГЕС стоїть. Більше інформації повідомлять офіційно”, – написав о 6.31 у Telegram керівник Центру протидії дезінформації РНБОУ Андрій Коваленко.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube