Ілон Маск заявив, що наркотики, які він приймає, йдуть на користь інвесторам


08:1219.03.2024

Генеральний директор Ілон Маск заявив, що його рецепт на кетамін був корисним для Tesla (TSLA.O), що відкриває нові можливості для інвесторів.

Про це він сказав у відеоінтерв’ю з колишнім ведучим CNN Доном Лемоном, опублікованому в Інтернеті в понеділок, пише Reuters.

Маск сказав, що препарат допомагає йому справлятися з “негативним хімічним станом”, схожим на депресію, а також торкнувся питань політики, модерації контенту на X і Tesla.
“З точки зору Уолл-стріт, головне – це виконання”, – сказав Маск, який керує автовиробником, ракетною компанією SpaceX і соціальною мережею X. Маск стверджує, що Tesla коштує стільки ж, скільки вся інша автомобільна промисловість разом узята.

“Для інвесторів, якщо я щось беру, я повинен продовжувати це робити”.
У розслідуванні Wall Street Journal, опублікованому в січні, йшлося про те, що Маск вживав наркотики, зокрема ЛСД, кокаїн, екстазі та психоделічні гриби, що викликало занепокоєння у керівників і членів правління його компаній.
У звіті висловлювалося занепокоєння, що незаконне вживання наркотиків, ймовірно, буде порушенням федеральної політики, що може поставити під загрозу державні контракти SpaceX.

Журнал, посилаючись на людей, знайомих з цим питанням, повідомив, що одна з директорів Tesla була настільки розчарована поведінкою Маска, що не стала висувати свою кандидатуру на переобрання до ради директорів у 2019 році.
У січні Маск відповів на доповідь Journal про X, заявивши, що погодився на трирічне випадкове тестування на наркотики на прохання Національного управління з аеронавтики і дослідження космічного простору, яке є партнером SpaceX. “Не було виявлено навіть слідів будь-яких наркотиків або алкоголю”, – сказав Маск.

Маск сказав Лемону, що у нього є рецепт від лікаря на кетамін. Мільярдер підрахував, що приймав “невелику кількість раз на два тижні”.
Його коментарі були відповіддю на запитання Лемона, для чого Маск приймав кетамін, і чи не хвилювався він, “що це може стати на заваді вашим державним контрактам і дозволам, а також роботі на Уолл-стріт”.

Нагадаємо, у США почали розслідування щодо використання Росією Starlink на фронті



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube