Ще треті півні не співали, а у владі РФ почався движ – син Ковальчука вже при посаді (ФОТО)


19:5615.03.2024

Сьогодні у Росії почалося триденне голосування на президентських виборах. Як повідомляє Медуза, до середини дня офіційна явка вже стала “зашкалювати” – особливо в системі дистанційного електронного голосування. У кількох регіонах в урни для голосування вилили зеленку і чорнило, а в Петербурзі на ґанок виборчої дільниці кинули “коктейль Молотова”. Слідчий комітет порушив справи про перешкоджання виборам, а голова Центральної виборчої комісії Елла Памфілова заявила, що люди, які псують урни, роблять це за гроші.

Зате на виборчих дільницях бачили несподіваних людей. Наприклад, Сергія Герасимова, керівника Генштабу, навколо якого було багато пліток – писали навіть, що його відправили у відставку або навіть, що він помер.

Ще треті півні не співали, а у владі РФ почався движ - син Ковальчука вже при посаді (ФОТО) 1
Ще треті півні не співали, а у владі РФ почався движ - син Ковальчука вже при посаді (ФОТО) 5

Крім того, були “показові виступи” російських зашкварених “зірок” – Кіркоров навіть притягнув свого батька, який майже не ходить, Стас Михайлов співав просто на виборчій дільниці і т.і.

Але справжні зміни відбуваються тихо.

Стало відомо, що ексглава “Інтер РАО” Борис Ковальчук (син Юрія Ковальчука) став заступником керівника Контрольного управління президента, повідомили джерела РБК. Раніше про це писав телеграм-канал Brief.

Ще треті півні не співали, а у владі РФ почався движ - син Ковальчука вже при посаді (ФОТО) 3
Ще треті півні не співали, а у владі РФ почався движ - син Ковальчука вже при посаді (ФОТО) 6

Борис Ковальчук пішов з посади гендиректора “Інтер РАО” 14 березня. Він обіймав її 15 років. Місце Ковальчука зайняв колишній віце-губернатор Петербурга Сергій Дрегваль.

Контрольне управління Кремля з 2018 року очолює колишній заступник глави ФСБ генерал Дмитро Шальков. Раніше це управління очолювали Володимир Путін, Олексій Кудрін, Олександр Бєглов, Микола Патрушев і Костянтин Чуйченко. Тож робить висновки.

Очікується також, що син Миколи Патрушева теж найближчим часовм піде на підвиження – зараз він обіймає посаду міністра сільського господарства, а може стати віце-прем’єром.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube