З маєтку Алена Делона конфіскували 72 одиниці вогнепальної зброї і набої. Що сталося


20:1527.02.2024

Жандарми вилучили 72 одиниці вогнепальної зброї та понад 3 000 набоїв у маєтку Алена Делона в Душі (департамент Луара) на вихідних, згідно з точним підрахунком, оприлюдненим прокуратурою Монтаржі у вівторок.

Про це повідомляє французька газета Le Parisien.

Йдеться про вогнепальну зброю категорій А і В, а також про колекційну зброю. І всупереч тому, про що повідомлялося раніше, попереднє розслідування вказує на те, що актор “не мав дозволу на володіння вогнепальною зброєю”. Тому розслідування триває за звинуваченнями в “незаконному зберіганні зброї” і “незаконному придбанні та володінні зброєю категорій А, В і С”, за словами Жан-Седріка Го, прокурора Монтаржі. Слідчі також звернули увагу на те, що на території будинку знаходиться тир.

Обшук був проведений після того, як прокуратура відкрила нове (паралельне) розслідування на тлі напруженості у відносинах між дітьми Алена Делона.

Ця напружена ситуація та занепокоєння щодо крихкого стану здоров’я актора, без сумніву, спонукали суд не допустити найменшого ризику. “Мій клієнт дуже стурбований тим, що Ален Делон утримується без медичної допомоги, а поруч знаходиться зброя”, – заявила Яссін Бузру, адвокат Хіромі Роллін.

Згідно з розслідуванням жандармерії, лікар загальної практики, який оглядав Алена Делона минулого літа, зазначив, що моральний стан останнього “був низьким” і що він, схоже, вже “нічого не очікує”. Він навіть говорив про “стан фізичного і психологічного виснаження з великим суїцидальним ризиком”.

Зовсім недавно, в інтерв’ю Elle, Анушка Делон, дочка актора, пояснила, що вона “завжди ходила зі своїм охоронцем” до родинного маєтку. Вона детально розповіла про пристрасть свого батька до вогнепальної зброї, додавши, що у нього є “чимала колекція”. Анушка Делон додала, що коли її брати бувають в Душі, вони “ходять по будинку озброєні”, думаючи, що вони “на Дикому Заході”. За нашою інформацією, саме ці свідчення спонукали Жан-Седріка Го, прокурора міста Монтаржі (департамент Луара), розпочати нове розслідування. Очікується, що сьогодні суддя зробить заяву, в якій пояснить точні причини обшуку та вилучення.

Нещасний випадок у 2011 році з пістолетом з колекції

Ці заяви викликали бурхливу реакцію Ентоні Делона, старшого з дітей, який у відповідь послався на інтерес Анучки до вогнепальної зброї, в якому він звинуватив її в останні місяці: “Ти провела літо, стріляючи з Глока зі своїм коханим, колишнім GIGN і начальником служби безпеки в Douchy, перш ніж нарешті забрала пістолет додому в Женеву як сувенір від тата. Для людини, яка ненавидить зброю, ти здавалася йому дуже хороброю і обдарованою. Що стосується мене, то я вже давно перестав носити зброю”, – довго відповідав він.

Це не перший випадок, коли вогнепальна зброя з батьківської колекції створює проблеми для родини Делонів. У 2011 році під час стрілянини на сьомому поверсі квартири Алена Делона в Женеві, яка була визнана випадковою, серйозно постраждав іспанський підліток. Ален-Фаб’єн Делон, наймолодший з братів і сестер, якому на той час було 17 років, організовував вечірку для багатих молодих людей-алкоголіків. Під час гри чи бійки зі старого пістолета, що належав батькові, який був відсутній, пролунав постріл, і куля серйозно поранила молоду дівчину.

Нагадаємо також: Ален Делон — Володимиру Зеленському: «Якби я був на 50 років молодшим, я вступив би до української армії»



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube