Про контрнаступ. “4 бригади, які чекали від партнерів зброю до контрнаступу, досі “голі”, – Зеленський


19:1925.02.2024

Про контрнаступ, який не вдався, Володимир Зеленський змушений відповідати протягом сьогоднішньої пресконференції неодноразово.

Так, він сказав, що плани контрнаступу були на столі у росіян ще до контрнаступу. Що тепер буде декілька планів через підвищений рівень безпеки. Зеленський не сказав прямо, що звільнив Залужного через виток інформації і взагалі відмовився відповідати японському журналісту на питання “чому”.

Інша причина невдач на полі бою минулого року пов’язана з тим, що не всі партнери, які “обіцяли і тиснули руки”, виконали свої обіцянки.

За словами президента, Україна мала всі шанси на контрнаступ, до того – були підготовлені спеціальні бригади. Однак досі чотири бригади не мають чим воювати.

-Українська армія мала “кулак” для контрнаступу у 2024 році. Однак 4 бригади все ще не отримали техніку та озброєння і “голі”.

“Не буду говорити, де і не буду говорити, скільки всього готувалося. До сьогодні з того пакету 4 бригади голі. 4 бригади без техніки, про яку було домовлено. Не доїхали”, – розповів Зеленський.

Він зауважив, що якби озброєння було надано вчасно, то ці чотири вже були б на фронті.

“Могли б воювати чотири бригади, а так вони стояли та чекали техніку”, – сказав президент.

Нагадаємо, Зеленський вперше назвав втрати України у війні (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube