Матері Навального показали тіло сина. Таємно. Тепер їй погрожують (ВІДЕО)


18:2422.02.2024

Мати політика Людмила Навальна записала ролик, у якому розповіла, що слідчі таємно відвезли її в морг у Салехарді, де показали тіло сина. Після цього співробітники СК заявили, що їм відомі причини смерті – у них “готові всі медичні та юридичні документи”, а також почали ставити умови щодо того, “де, як і коли має бути похований Олексій”.

Про це повідомляє Медуза.

“За законом вони повинні були відразу ж віддати мені тіло Олексія, але вони цього не зробили. Замість цього вони шантажують мене, ставлять мені умови – де, коли і як має бути похований Олексій.

При мені їм приходять накази чи то з Кремля, чи то зі Слідчого комітету. Вони хочуть, щоб це було зроблено таємно, без прощання. Вони хочуть привести мене на околицю кладовища, до свіжої могили і сказати: ось тут лежить ваш син. Я на це не згодна”.

“Я хочу, щоб і у вас, кому Олексій дорогий, для кого його смерть стала особистою трагедією, була можливість із ним попрощатися. Я записую цей ролик, тому що вони почали мені погрожувати. Дивлячись мені в очі, вони кажуть, що якщо я не погоджуся на таємний похорон, вони щось зроблять із тілом мого сина.

Слідчий відкрито мені сказав: час працює не на вас, труп розкладається”, – сказала Навальна.

Нагадаємо: Христо Грозєв буде розслідувати вбивство Навального – колись він знайшов тих, хто його отруїв. Що вже відомо



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube