Вбивство українського баскетболіста в Німеччині. Спливли нові подробиці


16:0612.02.2024

Нагадаємо, зранку ІншеТВ повідомляло про напад на українців у Німеччині: загинув 17-річний український баскетболіст, ще один – в реанімації (ФОТО). Потім стало відомо, що підозрюваного у вбивстві затримали.

Тпере  на t-online зявилися подробиці трагічної події.

Так, поліція підтвердила смерть 17-річного українця в суботу ввечері на центральному вокзалі Оберхаузена в результаті “сутички”. Однак передумови інциденту все ще незрозумілі, заявив у понеділок речник поліції Ессена. Про мотив також поки що нічого не відомо, але поліція не вважає, що напад був політично мотивованим. Розслідування триває.
У штаб-квартирі поліції Ессена створено відділ з розслідування вбивств. Підозрюваними є двоє хлопців, 14 і 15 років, з Гельзенкірхена і Херне. Спочатку вони були заарештовані. Однак 14-річний німець з грецьким корінням був звільнений з-під варти, оскільки підозри проти нього не підтвердилися.

15-річного німця з турецьким корінням взяли під варту за підозрою у вбивстві з необережності, повідомили в понеділок поліція і прокуратура міста Ессен. Він вже відомий поліції як злісний злочинець.

За даними поліції, Єрмакова і Козаченка супроводжували 14-річний сирійський хлопчик з Гельзенкірхена і 13-річний німець з ліванським корінням з Оберхаузена. Ці двоє молодих людей також отримали серйозні поранення. За словами поліції, напад не був політично мотивованим.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube