Путін отримає “сюрприз” на полі бою, – Вікторія Нуланд з Києва


22:1231.01.2024

Як повідомляло ІншеТВ, сьогодні, 31 січня, до української столиці вдруге за час повномасштабного вторгнення РФ приїхала заступниця державного секретаря США Вікторія Нуланд.

Підсумовуючи свій візит на брифінгу на Софійській площі у Києві Нуланд заявила, що люди в Америці захоплюються протистоянням України проти Росії.

“Американці розуміють і захоплюються тим дивом, якого Україна вже досягла, захищаючи себе від такої жахливої російської агресії. І ми також розуміємо, що трапиться, якщо ви не зможете не лишень виживати, а й процвітати. Отож я абсолютно впевнена, що це розуміння буде позначене і в рішенні конгресу на пропозицію президента Байдена”, – сказала Нуланд.

Також вона прокоментувала постачання Україні високоточних бомб великої дальності GLSDB

“Ми продовжуємо надавати безпекову допомогу, у всіх категоріях, зокрема й нові інвестиції та нові системи озброєння, такі як бомби малого діаметра (GLSDB), які вже в дорозі на фронт, а також підтримувати відродження українського військово-промислового комплексу, так само як і нашого, аби впевнитись, що ми можемо продовжити боротьбу проти тих, хто загрожує нашій свободі”, –  наголосила заступниця державного секретаря США.

Вікторія Нуланд зазначила, що їхатиме з Києва з упевненістю в тому, що окупанти отримають “сюрпризи” на полі бою.

“Я їду з Києва сьогодні більш оптимістичною щодо результату у 2024 році та його абсолютної стратегічної важливості для України. Також я їду більш впевненою, що Путін отримає “приємні” сюрпризи на полі бою, і що Україні вдасться досягнути дуже сильного успіху цьогоріч”, – сказала вона.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube